Fesztivál az egész családnak!

Július 22-24. között idén is szeretettel várunk a Krisna-völgyi Búcsúba, a Dél-Dunántúl legnagyobb családi fesztiváljára, Somogy lankái között, a harapnivalóan friss levegőn, karnyújtásnyira a Balatontól!

A három napos Búcsú minden egyes napja önálló, teljes egész, friss, szórakoztató programokkal, amelyek nem csak felnőtteknek, hanem az egész családnak szólnak – a karon ülőktől a nyugdíjas korosztályig. Így semmiképp se hagyd otthon a nagyit vagy a család szeme fényét, hiszen egy igazi családi kirándulás kerekedhet július napsütéses hétvégéjéből.

A kézműves mesterek vására idén is elengedhetetlen része a hétvégének, természetes holmikat, kelméket, fűszereket és bioterményeket szerezhetsz be. Részese lehetsz a szabad-tűzi főzésnek, könyvvásár, ökológiai előadások és gasztronómiai túrák várnak, a hazai ízektől az indiai étkekig bármibe belekóstolhatsz. A bazár forgatagán túl színpadi programokkal, zenével, tánccal, harcművészeti bemutatókkal, színdarabokkal és pl. Kövi Szabolcs koncerttel várunk. A nap fénypontja idén is a tradicionális esküvő lesz, ahol a közönség együtt adja áldásait az ifjú párra.

A programok közben lesz idő megtekinteni a fenséges templomépületet, begyűjteni néhányat a környezetbarát háztartási praktikákból, gondolatokat cserélni a védikus filozófiai mestereivel, nagyokat sétálni és megtekinteni a falu fiatal arborétumát. A fesztivál területe füst és alkoholmentes térség, vegán és laktovegetárinus ételekkel, így akik az egészségmegőrzésnek hódolnak, szintén megtalálják számításaikat, s pocakkal, kisgyerekkel is bátran érkezhetsz.

Gyermekeddel mindenképpen érdemes betérned a Valóságshow sátorba, ahol Te magad is és a lurkó is kipróbálhatjátok a tradicionális indiai életmódot és öltözékeket. A védikus iskolában, a gurukula épületében a mellett, hogy megtekinthetitek, hogyan tanul itt egy kisdiák, kézműves foglalkozások, és a nagy sikerű „Védjük a teheneket!” pályázatból készült gyermekrajz kiállítás várnak, de betérhetsz a tudásodat próbáratevő labirintusba is.

Lesz arcfestés és henna, nyilazás, a nagyszínpadon ének, zene, tánc, és gyermekszíndarab is. Az izgő-mozgó kalandorok kipróbálhatják a Búcsú több pontján elérhető játékokat a tehenészetben a bocisimogatót, ha pedig elfáradtatok, kisvonattal utazhattok a farm egyik programhelyszínéről a másikra. Aki megéhezett, az étterem sátorban válogathat kedvére, gyümölcs, zöldségek, sült és főtt főételek és mennyei édességek várnak.

Gyere és tarts velünk az esztendő legizgalmasabb és legegészségesebb fesztiváljára!

  • Kedvezményes jegyelővétel ITT 🙂

Leave a Reply