Kedves Árusok, Vásárosok!

Ha jelentkezni szeretnétek a Krisna-völgyi Búcsúba vásárosnak saját termékeitekkel, ITT, ezen az oldalon találtok ehhez információt és regisztrációs felületet. További információt az oldalon megadott elérhetőségen tudtok kérni. Szeretettel várjuk megkereséseteiteket, jelentkezéseteket!

 

A 2021-es Búcsúra többnapos jegylehetőség is lesz mind kedvezményes, mind teljes árú jegyek esetében. A jegy menüpontban áttekinthetőek a részletek! Kérlek, nézzétek át a különféle megoldásokat, hogy tervezni tudjatok ezeknek megfelelően.

Érdemes nyomon követni utazás menüpontunkat azoknak, akiknek nincsen személyautójuk. Folyamatosan bővül buszos partnereink listája, akik csoportos utazási lehetőséget kínálnak különféle városokból a Krisna-völgyi Búcsúra!

Nagyon várjuk már, hogy minél Többeteket köszönthessük az idei Búcsúban!

Frissített képtárral vár Benneteket galéria menüpontunk! Ha már Neked is hiányzik a Búcsú nyújtotta életérzés vagy pont, hogy még most tervezed az elsőt, ez Neked szól!

Kedves Vendégeink, Kedves Érdeklődők!

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján a 2021. július 16-18. között megrendezésre kerülő Krisna-völgyi Búcsún csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alá tartozó kiskorúak tudnak részt venni.

A Búcsúra történő utazásotok megtervezésekor ezért kérjük, legyetek tekintettel az érvényben lévő rendkívüli szabályozásokra, hogy elkerülhessük az esetleges helyszíni kellemetlenségeket. Előre is köszönjük együttműködéseteket és megértéseteket!

A legfrissebb hírekért, információkért kövessétek figyelemmel a bucsu.krisnavolgy.hu oldalt, valamint a “Krisna-völgyi Búcsú 2021” facebook eseményt. Már várjuk, hogy találkozzunk a Búcsúban! Hare Krisna!

A Búcsú idején online rendeléssel igyekszünk meggyorsítani és sorbanállás mentessé tenné a Búcsú központi étteremsátrát, a Templom előtti téren.

Online rendelésedet itt tudod leadni:
https://etterem.krisnavolgy.hu/

Bízunk benne, hogy finom ízélményekkel gazdagodtok búcsús tartózkodásotok során. Jó étvágyat kívánunk az isteni étkekhez.

Kedves Érdeklődő!

Részletes óvintézkedési útmutatónkat a rendezvényre vonatkozóan itt tudod letölteni:

ovintezkedesek

Igyekszünk megtenni minden tőlünk telhetőt, hogy a jó hangulat mellett, Mindenki a lehető legnagyobb egészségügyi biztonságban lehessen a Krisna-völgyi tartózkodása során. Szeretettel várunk barátaiddal, családoddal a 25. Krisna-völgyi Búcsúba!

Kedves Vendégünk!

Szeretettel várunk a 25. Krisna-völgyi Búcsúba!

A vírushelyzet miatt kiemelten fontosnak tartjuk a fokozott higiénia biztosítását, így annak érdekében, hogy itt tartózkodásod alkalmával minél nagyobb biztonságot tudjunk garantálni, kérjük, kövesd Te is az alábbi intézkedéseket:

Kérjük, tarts megfelelő távolságot sorban állás esetén.

Kérjük, részesítsd előnyben az érintésmentes, bankkártyás fizetést.

Ahol csak lehetséges, kérjük, használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

A szentély épületében viselj szájmaszkot. Ha nem hoztál magaddal, ott vásárolhatsz is.

Vedd igénybe az étterem nagysátor online rendelési felületét (etterem.krisnavolgy.hu), így sorban állás nélkül, kényelmesen rendelhetsz és fizethetsz.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!
Krisna-völgy visszavár! Maradjunk kapcsolatban: hirlevel.krisnavolgy.hu

Online lapozható programfüzetünk már elérhető. Bízunk benne, hogy a számtalan hasznos információval és szórakoztató tartalmakkal megédesíti majd szabad idődet. Ha nem jártál még nálunk, Krisna-völgyben, akkor Papp Krisztina, turisztikai igazgatónk köszöntőjét mindenképp a figyelmedbe szeretnénk ajánlani, a legfontosabb tudnivalókkal. A kiadvány tartalmaz fesztiváltérképet, hogy könnyebben eligazodj! Kis, online programfüzetünket érdemes lementened telefonodba is, hogy mindig karnyújtásnyira lehessen a segítség.

2020-ban 25!

július 11th, 2020

Idén töltöd Te is a 25. életévedet? Ünnepeljük együtt a 25. Krisna-völgyi Búcsút!

Igazold érvényes személyi okmányoddal korodat és vendégünk vagy a fesztiválra! Sőt, hozd magaddal kortársaidat is! Legyen ez egy közös, tartalmas hétvége Számotokra a vadregényes Somogyban! Őrület, nem?