Ajándék osztás az Aphrodite Hotel Zalakaros jóvoltából!

AphroditeZalakaros

Hamarosan Krisna-völgyi Búcsú, de idén a megszokott varázslatos helyszín, programok, fesztiválhoz illő vásárkavalkád, valamint a gasztronómiai íz és illatözön mellett ajándék osztást is tartunk!

2016-ban, az Aphrodite Hotel felajánlásával több ezer ajándékutalványt készülünk kiosztani a Búcsút látogató, illetve a Búcsú eseményét megosztó vendégeink között.

 

KIK kapják meg az utalványokat?

 

270_facebook-box-1334045_960_720

Mindenki, aki a Krisna-völgy facebookos oldalán lévő, 2016. 07. 09-én 8:00-kor megjelenő postunkat megosztja nyilvánosan a saját idővonalán, és az eredeti post alatt jelzi, hogy megosztotta, a KÉSZ! 🙂 szóval.

200 fő azok között, aki a Búcsú eseményében lévő Aphrodiet Hotel cikket megosztja, és az eredeti post alatt jelzi felénk, hogy KÉSZ!

500 fő, azok között, aki a Búcsú eseményében résztvevőként jelölte magát,
ha még nem tetted meg, itt az idő!

pp_cc_mark_111x69

Mindenki aki elektronikus formában vásárolja meg belépőjét. Részletek itt.
(Csekk igénylését július 14-ig tudjuk fogadni, a payPal-os fizetések július 21-ig kell megtörténjenek.)

Ajándékutalványt a helyszínen történő jegyvásárlás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani. Helyszíni jegyvásárlásra a búcsú mindhárom napján lehetőség van!

FONTOS!
VISSZAMENŐLEGESEN, AZ EDDIG E-MAILEN KÉRT ÉS PAY-PALL-ON KERESZTÜL VÁSÁROLT JEGYEK UTÁN IS MEGKÜLDJÜK AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKAT!

 

270_envelope-158279_960_720

HOGYAN kapjátok meg az utalványokat?
-facebook esetében facebookos üzenetben,
-e-mail-es rendelés, illetve pay-pall-os fizetés esetén pedig e-mail címre elküldjük a kedvezményre jogosító dokumentumot.

 

Itt tudod felhasználni a 35 000  Ft-os utalványodat:
http://hotelaphrodite.hu/szobak/?utm_source=krisnavolgy&utm_medium=weboldal&utm_campaign=krisnavolgy-nyeremenyjatek-weboldal

Izgalmas játéknak nézünk elébe, hiszen több utalványt is gyűjthetsz magadnak.
A felhasználási feltételekről további információt a megküldött dokumentumokban találtok, részletekért pedig keressétek az Aphrodite Hotel Zalakaros ügyfélszolgálatát.

Már csak 1 nap, és ebbe a cikkbe is elhelyezzük a megosztandó postok linkjeit, hogy könnyebb legyen elérni. Kalandra fel, ajánld ismerőseidnek a rendezvényt, hogy biztosan megkaphasd az utalvány!

Felajánlását köszönjük az APHRODITE HOTEL ZALAKAROS-nak!

 


Leave a Reply