Bölcsesség Szigete

– AHOL CSODÁS DOLGOK TÖRTÉNNEK!

540_mantraösvény

A boldog élet törvényei
Szakavatott előadó közvetítésével, mini tréning formájában ismerhetjük meg a stresszkezelés és a karmatisztítás működőképes receptjét, ősi indiai bölcsességekre alapozva.

 

Reinkarnációs szerepjáték
Beleélheti magát egy izgalmas törénetbe, ahol döntési lehetőségek közül kell választania. Választásai függvényében a sztori mindig másképp alakul- megérthetjük, hogy az életben hozott döntéseink nemcsak a jelenlegi, hanem a következő életünkre is hatással vannak!

540_BSZ5

Valóság-sátor
Lefotózhatja magát indiai viseletben, belekóstolhat a meditáció ízeibe, továbbá hagyományos recept alapján süthet kenyérlepényt, amit egy kis szertartással saját kezűleg lelki étellé varázsolhat!

 

Kérdezd a szerzetest
Intelligens kérdések és válaszok az élet végső titkairól, amelyekről hétköznap ritkán jut időnk gondolkodni és beszélgetni.

Zenés meditáció
Megteremtjük a lélek harmóniáját billentyűs hangszerek, csengettyűk, cintányérok, egzotikus dobok és mantra-éneklés segítségével.

P2570977

Bölcsek köve
Asztrológiai képlet készítése felnőtteknek. A gyermekek vad mintákat festhetnek itt az általuk kiválasztott kövekre.

 

Testet öltött bölcsesség
Megnézheti, vagy akár meg is vásárolhatja a csodálatos védikus irodalom leghíresebb köteteit, illetve az életfilozófiánkat összefoglaló kis könyveket.


Leave a Reply