Bölcsesség szigete

 

MANTRA, JÓGA, MEDITÁCIÓ, KARMA

540_P2310035

Biztosan sokan hallottátok már ezeket a szavakat, de vajon tudjátok-e, hogy honnan származik, mit is jelent valójában? Nyugaton már sok helyen alkalmazzák a mediátció tudományát legyen szó tanulásról, sportról, vagy orvostudományról, izgalmas és igen hasznos kapcsolatként a nyugati és az ősi keleti civilizáció között.

A Bölcsesség szigetén mindezekkel testközelből is megismerkedhetsz! 🙂

BOLDOG ÉLET TÖRVÉNYEI
Stresszkezelés és karmatisztítás minitréning szakavatott előadó közvetítésével. Működőképes recept, mely az ősi indiai bölcseletek alapján.

540_puri

VALÓSÁG-SÁTOR
Kipróbálhatod egy napunkat, a valóság sátorban, ahol lefotózhatod magad indiai viseletben, belekóstolhatsz a meditáció ízeibe, hagyományos recept alapján süthetsz kenyérlepényt, amit egy kis szertartással saját kezűleg lelki étellé varázsolhatsz!

KÉRDEZD A SZERZETEST
Intelligens kérdések és válasok az élet végső titkairól, melyekről hétköznap ritkán jut időnk gondolkodni és beszélgetni.

540_P2310134REINKARNÁCIÓS SZEREPJÁTÉK
Adott egy izgalmas történet, mely a választásaitoktól függően mindig másképp alakul. A történetek során megérthetjük, hogy az életben hozott döntéseink nemcsak jelenlegi, hanem a következő életünkre is hatással vannak.

BÖLCSEK KÖVE
Asztrológiai elemzések készítése, és kőfestés felnőtteknek, gyermekeknek.

TESTET ÖLTÖTT BÖLCSESSÉG
Megnézheti, vagy akár meg is vásárolhatja a csodálatos védikus irodalom leghíresebb köteteit.


Leave a Reply