HarmoNet busszal a Krisna-völgyi Búcsúba

A HarmoNet, mint a Búcsú partnere családias, légkondicionált buszt indít július 24-én és 25-én Krisna-völgybe. Az utad oda-vissza megoldott, a kényelem és a kaland garantált!
A HarmoNet felkérésére az Ácsbusz KÖZVETLEN BUSZJÁRATOT indít Krisna-völgybe a Búcsú hétvégi napjain. (24-én és 25-én!)

A buszra előzetes telefonos helyfoglalás után lehet felszállni, helybiztosítás az érkezés sorrendjében. A busz szombaton és vasárnap is oda-vissza közlekedik. A buszon a HarmoNet busz – Somogyvámos, Krisna-völgyi búcsú felirat szerepel. Ezt keresd!
Indulás Pestről: szombaton és vasárnap reggel 6.30-kor
A találkozó helyszíne: Keleti pályaudvar, Kerepesi út felőli parkoló. (Célszerű 6.15-re kiérni!)
Indulás Budáról: 7.00-kor
Találkozó helyszíne: BAH csomópont OMV kút parkolója. (célszerű 6.45-re odaérni!)
Az út várható ideje 2,5 óra, tehát – a köztes pihenőktől függően – körülbelül 9.30 és 10.00 között fog megérkezni a csoport. A programok ekkor indulnak be igazán a Búcsúban! Így mindenre lesz idő. Visszaindulás pontban 19.00-kor. (Tehát már hűs időben.) Budapestre érkezés: várhatóan este 10-ig az indulási pontokra.
A buszra csak oda-vissza lehet jegyet váltani, melynek ára életkortól és igazolványoktól függetlenül 5000 Ft fejenként, mely helyben fizetendő.

A legújabb előírásoknak megfelelő légkondis, nagyon kényelmes busz viszi a HarmoNet olvasóit a programra.Megérkezés után a Búcsúban keresd a HarmoNet asztalát és a Poláris Világ Jóskártyát – amit ki is próbálhatsz!

Hívd a 36/70 321-7584 telefonszámon Fodor Katát és diktáld be adataidat! Nevedet, telefonszámodat, valamint hogy hol szeretnél felszállni a buszra.
(Kérjük, ha mégsem tudsz jönni, akkor mondd le a foglalásodat, mert a busz férőhelyeinek száma véges, így esetleg helyet adsz olyanoknak, akik helyetted eljönnének! A helyfoglalásokat 23-án délig lehet leadni! Nagy igény esetén nagyobb (több) busz indul!)

www.acsbusz.hu

www.harmonet.hu

Tags:

3 hozzászólás to “HarmoNet busszal a Krisna-völgyi Búcsúba”

 1. Kérjük, hogy ha jönni szeretnél ezzel a busszal, akkor mielőbb foglald le a helyedet, mert már mindkét napra csak pár hely van szabadon! Segítség lehet, ha megosztod a hírt érdeklődő ismerőseiddel is!

 2. Gerzsenyi Ferenc

  Nagyon tartalmas a honlap, DE HOL TALÁLOM A KRISNAVÖLGYet???

 3. Krisna-völgy Somogy megyében, Somogyvámosban található.
  Pontos cím: Somogyvámos Fő u. 38.
  Egy kis segítséget jelenthet az idejutáshoz az útvonaltervező:
  https://bucsu.krisnavolgy.hu/utazas/
  Szeretettel várjuk családjával együtt 🙂


Leave a Reply