Házirend / Fontos tudnivalók

Krisna-völgy megalapítása óta arra törekszünk, hogy vendégeinkkel megismertessük az ősi indiai kultúra hagyományaira épülő környezettudatos életmód modelljét.

Az alábbiakban minden olyan információt igyekeztünk összegyűjteni, amelyek segítenek Önnek, hogy itt tartózkodása alatt a lehető legkényelmesebben és legotthonosabban érezze magát.

Házirend

Krisna-völgy lakói a mindennapjaikban is a természetközeli, tiszta életmódot követik. Látogatóinkat is erre bíztatjuk, s kérjük szépen, ezt vegyék figyelembe ittlétük alatt.

·         Kérjük, tartózkodjanak a dohányzástól, az alkohol, és más kábító-, mámorító hatású szerek fogyasztásától!

·         Krisna-völgy egész területén tilos a hús-, hal- és tojáskészítmények behozatala és fogyasztása.

·         Kérjük, hogy öltözékükkel alkalmazkodjanak a helyi szokásokhoz; vallási és erkölcsi normáinkat figyelembe véve ruházatuk megfelelően takarja a testet. A hölgyek ne viseljenek mély dekoltázsú ruhát, miniszoknyát – szükség esetén a templom épületében, a szentély látogatásához biztosítunk szoknyát, vállkendőt. A férfiak kellőképpen fedjék be felsőtestüket!

·         Kutyát, vagy más háziállatot ne hozzanak be Krisna-völgy területére, mivel a természetes élővilág megmentésén, visszatelepítésén dolgozunk. Látogatásuk ideje alatt kedvenceik a recepció épületénél várhatják meg Önöket. Ivóvizet biztosítunk számukra.

·         Kérjük, hogy az itt lakók nyugalma érdekében ne látogassák a lakóövezetet. Az érintett területeken táblákkal hívjuk fel erre a figyelmet. 

·         A főépületben levő szentélyt negyedóránként induló körbevezetéssel tekinthetik meg.

·         Kérjük, ne lépjenek be cipővel a templom épületébe! Igény szerint használhatnak vendégpapucsokat, amelyek a főbejárat mellett találhatók.

·         a parkolási díjak autók részére: 600 Ft / nap, buszok részére 1-.200 Ft / nap.

 

vendegvezetok_1_540


Leave a Reply