Ízek kavalkádja a búcsún

Nálunk hegyekben áll a finomfogás a Búcsú alatt :-)

INDIAI, MAGYAROS, OLASZOS…. és még számos más íz világ, melyet felfedezhettek a Krisna-völgyi Búcsúban!

A 800 nm-es étteremsátorban közel 1000 fő foglalhat helyet. Szakácsaink és az étterem kiszolgáló személyzetével együtt több mint 70-en dolgoznak azért, hogy a Búcsúra látogató vendégeink ne maradjanak éhesek.
Vegaburger, saláták, egy tál ételek, sült-bundázott zöldségek, vegán édességek, ropogtatni valók, frissítők csak egyik része az ételek sorának.

13590249_729439610531081_100741197602908222_n

Tehénvédelmi központunkhoz közel látványkonyhával is készülünk, amit semmiképpen sem szabad kihagyni a programok sorából! Konyháink mellett palacsintázó, kürtős kalácsos és vegán fagyizó is lesz! A kérdés már csak az, hogy vajon lesz-e idő mindent megkóstolni?

540_RVD_4754_v

Indiai ropogtatni valónk a CHEVDA idén is megvásárolható lesz a Búcsún. Csípős és csemege változatokban is kapható. Fontos tudnivaló, hogy alapanyaga a sárgaborsó liszt, melyet olyan malomban őrölnek, ahol nem használnak gabonát, valamint a feldolgozó kisüzemünk is mentes a gabonától, így gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Te már kóstoltad?

A sárgaborsó illetve csicseriborsó lisztek közkedveltek az indiai konyhában, hiszen magas fehérjetartalmuk miatt ideális eleme a vegetáriánus étkezésnek. Éppen ezért sportolóknak számára is kiemelten ajánlott a fogyasztásuk.

További cikket az ételekről itt találsz!

 

 


Leave a Reply