Játszatok velünk Ti is a Krisna-völgyi Búcsúban!

IMG_6365

Krisna-völgybe látogatni mindig jó. A Búcsú viszont valami másról szól. Nem csak kirándulásról nézelődésről esetleg vásárfiák gyűjtéséről, ugyanis számos aktív programot is kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

 

 

Krisna_volgyi_Bucsu_ponilovaglas_Krishna_valleys_Bucsu_summer_family_festival_540_2 14499684330_45f9880c2f_z

Néhány példát is sorolnék:  jóga, íjászat, körhinta, pónilovazás. Kipróbálhatjátok a mantrázást, süthettek purit, készíthettek virág ékszereket, vagy hajtogathattok lótuszvirágot is. A sort nem is fejezem be, hiszen a következő napokban ízelítőt kaptok számos programlehetőségünkből.

Első ízben az egyik leglátványosabb foglalkozást mutatjuk be, mely során ajándékot is készíthettek magatoknak:

540_Krisna

Biztosan sokan hallottatok arról, hogy a kultúránkban nagy szerepet játszanak a virágok. E csodálatos növényeket mi nem csak ikebanák (vázákban elrendezett virág költemények) készítésére használjuk, hanem a virágfejekből, virágszirmokból gyönyörű oltárdíszeket, valamint ékszer és ruha költeményeket is készítünk. Ruháinkat is rendszerint virágmotívumok is díszítik.

A virág segít számunkra, a szeretet kifejezésében. Az odaadást és gondoskodást tükrözi. Minél gazdagabban, és harmonikusabban tudjuk felhasználni ezeket a gyönyörű növényeket, annál jobban tudjuk kifejezni hálánkat Istennek, Krisnának.

 

270_20160612_130251

A szépet mindenki szereti. Ezért úgy döntöttünk, hogy az idei búcsún lehetőséget adunk Nektek is, hogy kipróbáljátok a virágékszerek készítését. Az Indiai Szépségszalonunkban tehát most először alkalmatok lesz virágékszerek készítésére is, valamint origami virágokat is hajtogathattok velünk. Természetesen az elkészült remekműveket akár haza is vihetitek magatokkal.

540_20160612_121432 540_lotusz


Leave a Reply