Jógázz velünk a Krisna-völgyi Búcsún!

 

540_bhakti_foto_hirdetes

Az előző évekhez hasonlóan ismét ellátogatnak hozzánk a budapesti Bhaktivédanta Hittudományi Főiskola (www.bhf.hu ) vaisnava teológus és jógamester szakának tanárai és hallgatói.

Hogy felfrissíthessék magukat a hozzánk érkező vendégek, a Főiskola sátrában a Búcsú mindhárom napján lehetőségük lesz kipróbálni néhány jóga-ászanát (testhelyzetet), légző- és relaxációs gyakorlatot, és a fejlődni vágyók személyes tanácsokat is kérhetnek a szakemberektől az otthoni gyakorláshoz, életmódváltáshoz.

 

540_yoga2

A nyugati megértés szerint a jóga elsősorban egy egészséges testmozgás, egy divatos hobby, amely segíti mind a fizikai, mind a mentális jólétünket. A jógával foglalkozó tradicionális írások szerint azonban sokkal több ennél. A jóga egy olyan összetett tudomány, spirituális út, amely – a tudatosság fejlesztése és egy tiszta életstílus gyakorlása révén – elvezethet a legmagasabb szintű önmegvalósításhoz, és az egyéni és a társadalmi békéhez is.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola sok éve elhivatott abban, hogy a jóga filozófiájával, gyakorlatával és életmódjával kapcsolatos ismereteket minél szélesebb körben terjessze, és mindenki számára elérhetővé tegye ezt a sok ezer éves bölcseletet, amely valamennyi kor emberét képes támogatni a harmónia, az egészség és a boldogság elérésében.

540_MMD_9964

 

A Búcsú ideje alatt a Főiskola sátrában – az ingyenes jógaórák mellett – minden nap érdekes filozófiai és ismeretterjesztő előadásokat is meghallgathatnak a Búcsú vendégei. (A részletes program megtalálható: http://bhf.hu/hu/esemenyek/egyeb-rendezvenyek-esemenyek)

 

Ha szeretnél elmerülni a jóga tudományában vagy mélyebben megismerni a mögötte rejlő, sok ezer éves tradíciókat és filozófiát, akkor még nem késő jelentkezni a Főiskola szeptemberben induló képzéseire!

504x504_FB_Photo post_1A

A folyamatosan induló nyilvános tanfolyamai, workshopjai mellett a Bhaktivédanta Hittudományi Főiskola Európában egyedülálló módon, 3 éves képzésben, eurokonform kétnyelvű, államilag akkreditált BA diplomát adó vaisnava jógamester és vaisnava telológus képzést működtet, amelyekre az idei évben pótfelvételit hirdet.

Jelentkezési határidő: augusztus 10!

További információ, jelentkezés: www.bhf.hu/kepzesek

 


Leave a Reply