Részvételi feltételek

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével Ön elfogadja a 2016. évi Krisna-völgyi Búcsú kirakodó vásárán való részvétel feltételeit.

 

 1. Helyszín – Krisna-völgy tisztasága

Krisna-völgy nem csupán turisztikai látványosság: szent zarándokhely, ahol a hívők erkölcsös, tiszta életet élnek. A hely fizikai és szellemi tisztaságának megőrzéséhez kérjük az Ön közreműködését is, amíg nálunk tartózkodik. Ez azt jelenti, hogy Krisna-völgyben

 • Kérjük, ne fogyasszon húst és húskészítményeket, illetve tojást. Mi, Krisna-hívők vegetáriánusok vagyunk, mert a kegyesség szellemében nem öljük meg az állatokat, és nem esszük meg a húsukat.
 • Kérjük, ne dohányozzon, és ne fogyasszon alkoholt, kávét és kábítószert.
 • Kérjük a templomi légkörhöz méltó öltözék viselésére (short, mély dekoltázs, mini szoknya kerülésére).

 

A helyszínen áramot és vizet nem tudunk biztosítani, ha erre mindenképpen szüksége van, kérjük a szervezőkkel egyeztessen a bérleti lehetőségekről.

 

 1. Résztvevők

Minden résztvevő a saját felelősségére vesz részt a vásáron. Esetleges APEH vagy ÁNTSZ ellenőrzés esetén a kirakodó vásár szervezőit semmilyen felelősség nem terheli a vásározók tevékenységével kapcsolatban.

 

 1. Megjelenés

A vásár területén saját sátrakkal lehet részt venni. Amennyiben Ön rendelkezik saját sátorral,  árulhat sátor (és napernyő) nélkül, felvállalva a különböző időjárási körülményekből adódó kényelmetlenségeket, vagy igény esetén tőlünk bérelhet. Asztalról és székről minden esetben a résztvevők maguk gondoskodnak.

 

 1. Helydíj

A résztvevőktől helypénzt kérünk, mely az igényelt terület nagyságától függ.

A nagyszámú jelentkezés miatt idén az előre helyet foglaló vásározóknak kedvezményt biztosítunk. A kért helyet a mellékelt térkép alapján tudják lefoglalni.

 

Helyfoglalás a Jelentkezési lap visszaküldésével és a helydíj átutalásával történik. Előfoglalásokat június 30-ig várunk.

 

A helydíj összege a következő:

Terület Előfoglalással Helyben fizetve Időtartam
3×3 m 18.000Ft 21.000Ft 3 nap
6×3 m 36.000Ft 42.000Ft 3 nap

 

A fentieknél nagyobb területigény esetén a helypénzt előzetes megbeszélés alapján, a terület nagyságától függően határozzuk meg.

 

Igény esetén a sátrak bérleti díja:

3 x 3 méteres 22.500 Ft / 3nap

6 x 3 méteres 45.000 Ft / 3nap

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

A helydíjakat kérjük előre az alábbi számlaszámra elutalni június 30-ig.

A jelentkezések ezzel együtt érvényesek. Így tudjuk biztosítani az árusok változatosságát.

 

Vénu Kft

MKB 10300002-10632408-49020012

Közlemény: Búcsú helydíj

 

 

 1. Parkolás és rakodás

A vásár területére járművel behajtani kizárólag az áru oda- illetve elszállításának,    valamint  ki- és berakodásának idejére lehet. Az árusoknak minden reggel legkésőbb 9 óráig  el kell foglalniuk a helyüket, ezután kérjük, hogy autójukat vigyék a kijelölt parkolóba. A kereskedők számára természetesen a parkolás ingyenes.

Este a napi programok végén, kb. 19 óra után lehet ismét a vásár helyszínére behajtani és elpakolni.

 

A behajtási tilalom be nem tartása a vásárról való kitiltást vonja maga után.

 

 1. Őrzés

A vásározók, kézművesek árukészletének őrzésére felelősséget nem tudunk vállalni, az a tulajdonosokat terheli.

 

 1. Szállás

Amennyiben szállásra van szüksége, Somogyvámos faluban (kiadó szobákban) van mód megszállni éjszakára.

Szállás szervezők: Borka Péter 30/371-6952, vagy Tóth Laura 30/530-6371

 

 1. Visszamondás

A jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával Ön kifejezi szándékát, hogy szeretne részt venni a Krisna-völgyi Búcsú kirakodó vásárán. Amennyiben a jelentkezési lap visszaküldése után mégis megváltoztatná szándékát, kérjük, jelezze!

A befizetett helydíjakat lemondás esetén a Búcsú előtti 2 hétben már nem áll módunkban visszatéríteni.

 

 1. Árusítási feltételek

            A vásárban csak a jelentkezési lapon megjelölt árukat lehet kipakolni. Ha ettől eltérő áru kerül a pultra, azt a vásárszervező indoklás nélkül elpakoltathatja.

 

JELENTKEZÉSI LAP

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, kérem, hívjon a (20) 415-7311 telefonon, vagy írjon a vbdd@krisna.hu címre.