Kóstoltad már a papok főztjét?

Krisna-völgy szíve a templom, azon belül is az oltár… Az itt látható Krisnának és Társainak Közösségünk legképzettebb -avatott szerzetespapokból és papnőkből választott szakácsai- főzik a legfinomabb ételeket. Azért, hogy Te is bepillantást nyerhess, milyen kényeztetésben van része Istennek kérjük, hogy kóstold meg a papok főztjét :-)

Tradicionális indiai ételek elkészítésének bemutatója és kóstolója, mindennap 11-16 órák között lesz a Tehénvédelmi Központhoz (Krisna-völgyi tehenészet) közeli bemutatótérben. Ha pedig kedvet kapnál ahhoz, hogy Te is elkészítsd a finomabbnál finomabb fogásokat, receptekhez, leírásokhoz juthatsz a helyszínen, illetve feliratkozhatsz a nagy népszerűségnek örvendő “Indiai Vegetáriánus Főzőtanfolyamaink” bármelyikére…

Továbbá lehetőséged adódik arra is, hogy egy valódi  “Indiai  Főzőshow-t” vigyél magaddal otthonodba, mutass meg baráti körödnek :-) Ennek részleteiről pedig a helyszínen tájékozódhatsz.

Az ebéd végén természetesen nem maradhat el a desszert. Úgy mondják, Krisna nagyon szereti az édességet, ezért ez alkalommal Neki egy a hétköznapokban általában nem felajánlott édességet kínálunk most, amivel reméljük a vendégeink szívét is elraboljuk: Kóstold meg a Vegán Fagyinkat is! Tej és tojás mentes, fogyaszthatják vegetáriánusok, vegánok, laktóz érzékenyek és bárki, aki egy kis hűvösre vágyik :-)

  • Szeretnél kedvezményesen jegyet váltani a Krisna-völgyi Búcsúra? ITT megteheted.

Szeretnél eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy szervezőként Csoportoddal egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni? Kérjük, írj nekünk az [email protected] email címünkre, mi pedig örömmel segítünk Neked a programod összeállításában!


Leave a Reply