Öko-völgy a Krisna-völgyi Búcsún!

540_okovolgy_DSCN0319

Mi is a célja az Öko-völgynek? Mit szeretnénk megvalósítani?
Ez az álom nem más, mit az önellátás, környezettudatosság, alternatív megoldások az élet több területén. Ez volt a nyugati Krisna hívők lelki tanítómesterének, Srila Prabhupadának egyik álma, mely fontos célja lett mozgalmunknak is.

De vajon csak számunkra fontosak ezek a kérdések?

A 2008-as pénzügyi válság következtében felélénkült az érdeklődés az önellátás, önfenntartás iránt. Fontossá vált az emberek számára a tudatosság, sőt már-már egzisztenciális kérdés, hogy cégek, iparágak foglalkozzanak a környezettudatossággal.

540_okovolgy_DSCN5671

Ezt a tendenciát tapasztaljuk mi is, hiszen az Öko-völgy alapítvány által összeállított és 2012-ben kiadott Beszélgetések az önellátásról című könyvünknek 2016-ban már a 4. kiadását ünnepelhetjük. Ez azt jeleni, hogy a 4 év alatt több mint 5000 példány került az érdeklődők polcaira.

Ennek örömére az idei búcsún kiemelt hangsúlyt fektetünk e könyv bemutatására.

Sőt!
Célunk, hogy mindenki számára használható ismereteket, tudást, praktikus megvalósítási lehetőségek sorát megosszuk veletek. Így idén közvetlenül a szerkesztővel találkozhattok az Öko-völgy sátránál. Beszélgethettek vele, megoszthatjátok tapasztalataitokat, kikérhetitek véleményét, javaslatot, ötletet kaphattok kérdéseitekre, érdeklődhettek a könyv születésének folyamatáról és minden egyébről, ami benneteket érdekel.

Amennyiben még hiányzik könyvtáradból ez a könyv, akkor egyenesen a kiadótól vásárolhatod meg a Krisna-völgyi Búcsúban!

 

270_beszelgetesek-az-onellatasrol  270_beszelgetesek-az-onellatasrol-2

 

 


Leave a Reply