Reinkarnációs Szerepjáték a Krisna-völgyi Búcsúban

A XX. Krisna-völgyi Búcsú több tucat programhelyszínével Somogy megye legnagyobb családi fesztiváljának ígérkezik a hétvégén. A háromnapos (július 17-19.) rendezvényen azok is bőven találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget, akik már évről évre visszatérő látogatók.

A megszokott program-özön mellett (Valóság Show Sátor, íjászat, lovaglás, boci simogató, mantra-koncertek, színdarabok, templomi körséta, kérdés-felelet filozófiai sátor, Tudatos Életmód Klub, a védikus iskola programjai, pantomim, mantra ösvény, tandoori sütés-főzés, esküvők, helyi vegán fagyi és más finomságok, stb.) idén egy érdekes lehetőséggel bővül a kínálat, ez pedig a Reinkarnációs Szerepjáték. A játék minden egész órakor indul, így a nap folyamán szinte bármikor csatlakozhatunk.

A résztvevők egy lebilincselő történet keretében ismerkednek meg a reinkarnáció alapvető törvényeivel. Szembesülhetnek döntéseik rövid-, közép- és hosszútávú következményeivel – mindezt szórakoztató, mulattató módon – mégis hatalmas tudás birtokosai lehetünk, fejleszthetjük döntési képességünket. A megkapott tudásnak köszönhetően a résztvevők képessé válnak saját sorsuk irányítására – nem csak a játékban.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Reinkarnacio_230x150_preview

Egy kis inspiráció a játékhoz:

„Óh, Arjuna, a Legfelsőbb Úr mindenki szívében jelen van. Ő irányítja az élőlények vándorútját, akik az anyagi energia szekerén ülnek.” Bhagavad-gíta 18.61.

„Ahogyan az úton járó vándor az egyik lábát a földre teszi, s aztán felemeli a másikat, vagy ahogyan a növényeken a hernyó először átmászik egy újabb levélre, s aztán elhagyja az előzőt, a feltételekhez kötött lélek is először menedéket keres egy újabb testben, s aztán elhagyja azt, amelyben azelőtt élt.” Srímad Bhágavatam 10.1.40.

Letölthető programfüzet: kattintson ide

Autóbuszok Pécsről és Budapestről: információ


Leave a Reply