Szentélylátogatás a Búcsúban

  • Szeretnéd a Családoddal megtekinteni a Templomunkat?  Szeretnél hallani a szokásainkról, életmódunkról, meditációs gyakorlatainkról?

Nézzük meg, mi mindenben lehet részed a XVII. Krisna-völgyi Búcsú Templomi Körséta programjában:

Krisna-völgy és egyben a Krisna-völgyi Búcsú lelke az a különleges indiai szentély, amely biofarmunk középpontjában, a dombtetőn ékeskedik. Üde, barackvirág-árnyalatú színfolt ez a zöldellő tájban, amely azt sugallja: nem kell a felszabadult vidám hangulatot félretenned ha ide belépsz. Egyedül a cipődet kell ez ajtón kívül hagynod -ha szükséges vendégpapuccsal is szolgálunk- illetve kérjük, kerüld a túl kivágott vagy rövid ruhát és a mobiltelefon használatát a templomi körbevezetés ideje alatt! Templomi körsétáinkat a Búcsú minden napján 9 órától elkezdjük s ez a nap egészében, félóránként igénybe vehető.

Ha tetszett a színes színpadi program az előadások az esküvő a vásár ne tétovázz, kerülj beljebb s tudj meg többet a Krisna-völgyi életmódról! A lelki élmények és a feltöltődés itt csak tovább fokozódik! Hallhatsz a mindennapjainkról az Isten-központú családos életről, Krisna-völgy történetéről az önmegvalósításról a reinkarnációd formálhatóságáról, Krisnáról a mantrázásról és mindenről ami érdekel, mert természetesen a vendégvezetőinktől bármit megkérdezhetsz 🙂

Templomunkban megcsodálhatod az egyedi festményeket és domborműveket, amelyek életvidám, ragyogó színeikkel varázslatos, mesébe illő atmoszférát teremtenek a szentélyben s egytől egyig a magyar Krisna-hívő művészek keze munkáját dicsérik.
Az oltáron pedig nem más, mint Krisna mosolyog rád szelíden és boldogan -minden vendégének külön örül- és szívesen teljesíti a szíved mélyén rejlő legtitkosabb lelki vágyaidat. Miután megkaptuk az áldásokat, utunk végül a könyves sátorba vezet. Újdonságok és klasszikusok itt mind megtalálhatók. Az ősi India szentírásai a Bhagavat-gíta a Srímad Bhágavatam, valamint magazinok, tudományos könyvek, vegetáriánus szakácskönyvek és sok minden más, ami segíthet, hogy harmonikusabbá tehesd az életed.   🙂
Szeretettel várunk a Családoddal együtt a XVII. Krisna-völgyi Búcsú Templomi Körséta programjában!

Leave a Reply