Vendégeink írták

540_DSC_0208_0

Nagyon jól éreztük magunkat! Bevallom, picit féltem, hogy túl sok lesz a hittérítésből, de egyáltalán nem! Rengeteg érdekességet megtudtam erről a vallásról, az életmódjukról és sok spirituális dologról, de semmilyen erőszakos nyomulás nem volt benne. Nyugalom, béke és szeretet járja át az egész völgyet, köszönjük az élményt!  🙂
L. Gergely (Budapest)

 

A természetközeli élet, az ökológiai fenntarthatóságot megalapozó biogazdaság, az állatokhoz való viszonyulás, az ízletes vegetáriánus ételek, a szelídség párosulva a lelki békével, a völgy egész atmoszférája, ami vonzóvá és felejthetetlenné teszi számomra az eltöltött hétvégét. Mindenkinek csak ajánlani tudom, részemről biztos még visszatérek  🙂
G. Zoltán (Budapest)

 

Élmény volt a számunkra minden perc.
Az uti kalauzunk nemcsak a hely minden szépségét mutatta be, hanem mint a lelkünket megérintően beszélt imádtam!
Vissza fogunk menni többször is!!!
Köszönjük 
B. Alexandra (Bonyhád)

Legkisebbek is fogyaszthatják :-)

Szeretném megköszönni a tegnapi fantasztikus délutánt,csodálatos élmény volt minden perc amit Önöknél tölthettünk,külön köszönet a hölgynek aki mérhetetlen türelemmel és öszinteséggel válaszolt a sok kérdésünkre és általa betekintést nyerhettünk az életükbe!
K. R. Maca (Szeged)

 

Kétszer is voltunk már, mindig csodálatos, lenyügöző volt ! Megkóstoltuk az ételeiket is, nagyon finomak voltak. Az a nyugalom, béke, ami ott honol egyedűl álló ! Az ország vehetne róluk példát ebből a szempontból ! Lehetőség adódik, újra ellátogatunk, au biztos !
K. Lajos (Vajszó)

Csodálatos hely,távol a hétköznapok zajától!Nyugalom,béke kedves emberek!Köszönöm hogy ott lehettem! K. Valéria (Hatvan)

 

Már két búcsún is voltam csodálatosan érzetem magam és idén is menni fogunk.
U. Magdolna (Budapest)

Vidám vendégek a Búcsúban :-)

szép nagyon, ki lehet kapcsolni a nagyvárosi életből, jók az ételek, nagy a nyugalom, repül az idő
N. Cs. Gyöngy (Budapest)

 

Köszönjük, hogy eljöttek hozzánk! Krisna-völgy várja vissza minden kedves vendégét!

 


Leave a Reply