Spirit-völgy

Többek közt interaktív védikus filozófiai előadásokkal várunk a több, mint 5000 éves ősi tudás, a Védák nyomdokain, valamint élő zenei meditációs programokba is bekapcsolódhatsz.
Kérdezz bátran Krisna-völgy szerzeteseitől!

Krisna-völgy „lelki utazói” Bhaktipada Gosvami Maharaja és Lila Suka Dász várnak, mindhárom napon 12:00 órától jó beszélgetésre.  

Az év legnagyobb hazai KIRTAN JAM fesztiválja!

Fesztivál, ami hozzád illik! Minden, amit szeretsz!

Péntek és szombat este felrobbantjuk a színpadot! 17.00-21.00-ig kapcsolódj a zene fergeteges üteméhez.

Mi vár rád?

Átgondoltuk. Újraterveztük, és létrehoztuk nektek az idei év legpörgősebb hazai kirtan jam buliját, ahol extra élményeket kapsz. Feszegesd velünk a határaidat!

Táncolj, mintha nem lenne holnap, és énekelj a szíveden át, miközben a nap lenyugszik a horizonton. Ütős zene, tánc, tombolás a kis színpadnál.

Első kézből kaphatsz extra élményeket, amelyek láthatatlan módon átformálják a jövődet. Fogd meg az átélt pillanatot és vidd haza azt, amitől hosszú hetek múlva is libabőrös leszel.

Vallabhi TikTok közönségtalálkozó délutánonként

Idén is készülünk a közönségkedvenc Szépség-szigettel. Itt az alkalom, hogy kipróbáld rajtad hogy áll a szári (hölgyek) vagy a dóti & kúrta (urak). És ha már így kiöltöztél, ne felejts el egy fotót küldeni a barátaidnak!