Történetünk

Történetünk

Sokan érdeklődtek már, hogy hogyan is kezdődött el mindez itt minálunk a Balaton szomszédságában?

Még a kilencvenes évek közepén, egész pontosan 1996 nyarán került megrendezésre az első Krisna-völgyi Búcsú a templom és a völgy felszentelési ünnepségével egyetemben. Ám akkor még nem sejthettük, hogy -a Búcsú három napja alatt- közel 10.000 vendéget megmozgató, színes kulturális fesztivállá fejlődik.

Ám ez még csak a kezdetét jelenti egy igazán színes és változatos, rendkívüli élményt adó kulturális találkozásnak, amelyen az ízek, színek, illatok és a szemet gyönyörködtető tájak dominálnak.

Volt itt már minden  mint például: lángosevés, faluvetélkedő, Keresztény-kórus, harcművész show, főzőverseny, Indiai esküvő, vásáros kavalkád, népművészek sokasága, Karma-labirintus, nagy-nagy könyvvásár, sok-sok híres ember látogatása, kisvasutas körutazás, valóság sátor, hogy épp csak egy párat említsünk az itt tapasztalható élmények közül!

Fontos: a Krisna-völgyi Búcsút Ti is formálhatjátok a visszajelzéseitekkel…ezért ha valami nagyon tetszett bátran írjátok meg nekünk az [email protected] címre, hogy azokat tovább fejlesztve és még élmény-telibbé varázsolva kerülhessenek ismét a Búcsú forgatagába!

Gyertek el hozzánk ismét és találkozzunk össze a minden év júliusában megrendezett, számtalan újdonságával vendégeit váró Krisna-völgyi Búcsúban!